Avon Kozmetik, her bütçeye uygun geniş bir ürün yelpazesi sunarak, 99 TL ve altındaki seçenekleriyle güzellik ve bakım ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Uygun fiyatlı, kaliteli üstelik trend ürünleri ile kendinizi şımartmak artık çok kolay!

    Avon 99 TL Ve Altı Ürünlerle Güzelliğinizi Tamamlayın!

    Clearskin Pore & Shine Kömür Sabun Cildinizi Arındırın!

    Clearskin pore & shine kömür sabun temel özelliği içeriğinde bulunan aktif kömürdür. Aktif kömür, cildin gözeneklerine nüfuz ederek biriken kir ve yağın arındırılmasına yardımcı olur. Özellikle yağlı cilt tipleri için oldukça etkili olan sabun, cildin yüzeyindeki fazla sebumu dengeleyerek parlamayı kontrol altına alır. Bu sayede cildiniz daha mat ve dengeli bir görünüm kazanır.

    Kömürün doğal emici özelliği, ciltteki toksinlerle kirleri çekerek cildin derinlemesine temizlenmesini sağlar. Özellikle yağlı ciltlerde etkili olduğundan dolayı pürüzsüz sağlıklı bir cilt için vazgeçilmez üründür. Cildinizi arındırırken parlama probleminizi kontrol altına almak için denemeyi unutmayın!

    Avon 99 TL Ve Altı Ürünlerle Güzelliğinizi Tamamlayın!

    Saç Şekillendirme Ve Ayırma Tarağı İle Kusursuz Görünüm!

    Saçların şekillendirilmesi kişisel bakım rutininin vazgeçilmezidir. Saç şekillendirme ve ayırma tarağı özellikle profesyonel kuaförlerle saç stilistlerinin tercihidir. Paslanmaz çelikten üretilen ürün 24.2 x 5.5 cm boyutlarındadır. PP Çelik dişlerden üretilen yapısı günlük kullanıma uygunluğunu sağlıyor ayrıca uzun süre kullanımda formunu koruyor.

    Ölçüleri hem evde hem seyahat sırasında taşımada oldukça pratik. Genişliği saçı bölümlere ayırmada veya şekillendirmede kolaylık sağlıyor. Dişleri sayesinde elektriklenme ya da kabarmayı önleyerek pürüzsüz görünüm elde etmeye yardımcı oluyor.

    Avon 99 TL Ve Altı Ürünlerle Güzelliğinizi Tamamlayın!

    Avon Works Silky Stay Vücut Ve Bacaklar İçin Tıraş Jeli Cildinizin Hak Ettiği Yumuşaklık!

    Avon works silky stay vücut ve bacaklar için tıraş jeli, özel olarak formüle edildi. 150 ml’lik pratik ambalajı ile her kullanımda etkili sonuçlar sunarken cildinizi tahriş etmeden yumuşak ve pürüzsüz görünüm elde etmenizi sağlar.

    Zengin içerikleri sayesinde cildinize ferahlık kazandırırken, tıraş sonrası oluşabilecek tahrişleri en aza indirir. Cildin doğal dengesini koruyarak, tıraşın ardından oluşabilecek kızarıklık ve rahatsızlık hissini azaltır.

    Avon’un 99 TL ve altındaki ürünleriyle hem bütçenizi zorlamadan güzellik rutininizi oluşturabilir hem bakımınızdan ödün vermeden şıklığınızı koruyabilirsiniz.  Uygun fiyatlı ürünleri keşfetmek için hemen kozmetik.avon.com.tr adresini ziyaret edin ve alışverişe başlayın!

    Share.

    Comments are closed.